Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το collaboration ανάμεσα σε Final Fantasy XIV και Final Fantasy XV

*
Η Square Enix δημοσίευσε το launch trailer για το collaboration quest ανάμεσα σε Final Fantasy XIV και Final Fantasy XV. Αυτό είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Νοέμβριο και είναι διαθέσιμο μέσω ενός δωρεάν update. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το event προσθέτει ένα νέο in-game quest που ονομάζεται “Adventurer from Another World”, όπου ο Noctis ξεκινάει ένα ταξίδι προς το Perpetouss Keep, μαζί με την μυστηριώδη Miqo’te “Y’jhimei”, το οποίο ολοκληρώνεται με μία μάχη εναντίον της Garuda από το Final Fantasy XIV. Όσοι ολοκληρώσουν τη δοκιμασία θα λάβουν ως ανταμοιβή ενδυμασίες εμπνευσμένες από τη special edition του Final Fantasy XIV. Σας θυμίζουμε ότι το Final Fantasy XV κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*