Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead: A New Frontier

*
Η τρίτη σεζόν του The Walking Dead της Telltale έχει τον υπότιτλο A New Frontier και όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου. Το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο, From the Gallows, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC και συσκευές iOS, Android. Τα γεγονότα αυτής της σεζόν λαμβάνουν χώρα 2 χρόνια μετά αυτών της δεύτερης, προσθέτοντας αρκετό μυστήριο σχετικά με το τι συμβαίνει ή τι πρόκειται να συμβεί στην Clementine και στο νεοεισαχθέντα Javier. To τέλος του ταξιδιού που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο αναμένεται να τελειώσει σύντομα, όμως μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του τελευταίο επεισοδίου της σεζόν, που θα βρείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*