Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το χρυσό Famicom Classic Edition

*
Η Nintendo θα κυκλοφορήσει μια special edition του Famicom στην αγορά της Ιαπωνίας για τα 50 χρόνια του περιοδικού manga Shonen Jump. Η έκδοση θα έχει το όνομα Classic Mini Famicom Weekly Shonen Jump 50th Anniversary Edition σε χρώμα χρυσό και κόκκινο και διαφορετικά παιχνίδια από όσα περιείχε το original Famicom Classic Mini. Η νέα, special εκδοχή του mini συστήματος θα περιέχει το πρώτο Dragon Quest, διάφορους Dragon Ball τίτλους, δύο παιχνίδια Hokuto No Ken και ορισμένα ακόμα πιο manga style games όπως Saint Seiya, Captain Tsubasa, Rokudenashi Blues και πολλά ακόμη. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Ιουλίου, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*