Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ημερομηνίας κυκλοφορίας για το Wattam, από τον δημιουργό του Katamari Damacy

Όπως ανακοίνωσε η Funomena, η ομάδα του Keita Takahashi, ο νέος τίτλος της, ονόματι Wattam, θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου. Θα μπορέσετε να τον αποκτήσετε σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 και PC (Epic Games Store), έναντι €19,99. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν την κόπια τους πριν την επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος, θα έχουν έκπτωση 15%.

Αν αναρωτιέστε για την παράνοια που πηγαίνει πακέτο με τα έργα του Keita Takahashi, να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι ο κόσμος του Wattam γίνεται σκορποχώρι ύστερα από φοβερή έκρηξη και ο παίκτης καλείται να βοηθήσει το δήμαρχο για να φτιάξει αλυσίδες με χαρακτήρες όπως Poop, Cloud και Sushi, να δημιουργήσει πολύχρωμες εκρήξεις και να φέρει πίσω τους κατοίκους του Wattam. Αλλά είναι χρυσά τα Poop. Άλλη χάρη. Παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*