Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ορίζοντας κυκλοφορίας για το Ready or Not

*
Το Ready or Not αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής σειράς SWAT. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Void Entertainment και ουσιαστικά πρόκειται για ένα tactical shooter προσαρμοσμένο σε ρεαλιστικές καταστάσεις. Μπορείτε να παίξετε είτε solo, είτε σε co-op, είτε online εναντίον άλλων παικτών και υπάρχει μια πλειάδα επιλογών για την αντιμετώπιση κάθε κατάστασης. Σε αντίθεση με το Rainbow Six Siege, η χρήση όπλων είναι απλά μέρος της όλης εξίσωσης. Αυτό γιατί θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα μη θανατηφόρων επιλογών, για τη σύλληψη των δραστών. Η Void Entertainment σημειώνει πως για να προσεγγίσει όσο το δυνατό περισσότερο ρεαλιστικές καταστάσεις, έχει λάβει συμβουλές από πραγματικές αστυνομικές ομάδες. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2020, σε δύο εκδόσεις. Τη standard που θα κοστίζει $40 και τη supporter με τιμή $120. Και οι δύο θα προσφέρουν πρόσβαση στη beta, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του επόμενου έτους, όμως μόνο η supporter θα παρέχει πρόσβαση και στο alpha test που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*