Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trial τεσσάρων ωρών για το Riders Republic

*
Η Ubisoft λάνσαρε ένα trial για το Riders Republic, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε για 4 ώρες. Το trial θα είναι διαθέσιμο μέχρι 27 Οκτωβρίου, και είναι προσβάσιμο από όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι- PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Stadia.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν για 4 ώρες, και η οποιαδήποτε πρόοδος κάνουν θα μπορεί να μεταφερθεί στο παιχνίδι αν αποφασίσουν να το αγοράσουν. Επιπλέον, οι χρήστες που θα συμμετέχουν μπορούν να λάβουν μέρος στο “Mad Challenge” το οποίο θα τρέξει την εβδομάδα του trial.

Αν ολοκληρώσετε το tutorial και πάρετε 20 αστέρια, θα ξεκλειδώσετε το challenge. Όποιος μπορέσει να τελειώσει στην πρώτη δεκάδα σε μια κούρσα που θα συμμετέχουν μαζικά πολλοί παίκτες, θα μπεί στην κλήρωση για ένα βραβείο. Ένας νικητής θα λάβει ένα custom ποδήλατο και ένα φυσικό αντίτυπο της Gold Edition του παιχνιδιού. Οι υπόλοιποι 100 θα λάβουν την Gold Edition του παιχνιδιού.


Το Riders Republic είναι ένα extreme sports game, στο οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό του κόσμο όπως θέλετε. Θα συναντήσετε πάρκα της Αμερικής, όπως το Bryce Canyon, την Yosemite Valley και το Mammoth Mountain. Οι δραστηριότητες του παιχνιδιού περιλαμβάνουν ποδηλασία, σκί, snowboard και πτήση με Wingsuit.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021. Τελικά θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου σε όλες τις πλατφόρμες που προαναφέρθηκαν.

Το enternity πήρε μια γεύση απο το παιχνίδι σε ένα online hands off preview event. Διαβάστε την άποψή μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*