Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trine 3: Προβληματισμός και συγγνώμες μετά το launch

Το Trine 3: The Artifacts of Power κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από ένα πέρασμα στο Steam Early Access. Το feedback που έλαβαν οι άνθρωποι του τίτλου δεν ήταν αυτό που περίμεναν, με πολλούς παίκτες να κατηγορούν τον τίτλο για μικρή διάρκεια (περίπου 6 ωρών), “μικρή” ιστορία, cliffhanger ending ή ακόμα και τη μετάβαση σε 3D. Οι αντιδράσεις ήταν αρκετές ώστε η Frozenbyte να φτιάξει video συγγνώμης προς τους fans και να πει πως τα σχέδιά της για συνέχεια της σειράς είναι πλέον στον πάγο. Στο video που θα βρείτε παρακάτω οι developers του Trine 3: The Artifacts of Power λένε πως μετά από σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας ήθελαν να κάνουν κάτι πραγματικά καινούριο. Λένε όμως πως δεν έγινε καλή δουλειά από το τμήμα marketing αλλά και από τους ίδιους ώστε να επικοινωνήσουν καλύτερα το νέο game design και ζητούν συγγνώμη για τα συναισθήματα που προκάλεσαν σε αυτούς που αντιδρούν. Μένει να δούμε ποια θα είναι πλέον η συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*