Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Troy Baker: «Το The Last of Us Part II είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Naughty Dog»

*
Στο πλαίσιο της εμφάνισής του στο Manchester Comic-Con, ο ηθοποιός Troy Baker μίλησε για το The Last of Us Part II, στο οποίο και συμμετέχει. Σημείωσε μάλιστα πως αυτό είναι και το πιο φιλόδοξο game της Naughty Dog μέχρι σήμερα και σίγουρα πολύ πιο μεγάλο απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί. Σε ερώτηση που του έγινε για την ατάκα της Ashley Johnson (Ellie) σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού το Φεβρουάριο του 2020, ο Baker πήρε το μέρος της και σημείωσε πως οι παραγωγοί είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να μην μεταφέρουν τέτοιες πληροφορίες σε όσους συμμετέχουν σε αυτό το project.

Μένει πλέον να μάθουμε από την Sony επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last Of Us Part II, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου 2020.




The Last of Us: Part II trailers και κυκλοφορία 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*