Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: ARK: Survival Evolved, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege και άλλα δωρεάν games τις επόμενες ημέρες

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και όπως έχετε συνηθίσει πλέον ο Tsamba_Gamer είναι εδώ για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Δύο τίτλους προσφέρει δωρεάν αυτήν εβδομάδα το Epic Games Store στους PC gamers. Πρόκειται για το ARK: Survival Evolved της Studio Wildcard και το Samurai Shodown NeoGeo Collection της Digital Eclipse. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μέχρι την Πέμπτη 18 Ιουνίου ώρα 17:59μμ και μπορείτε να τα κάνετε δικά σας για πάντα. Τα επόμενα παιχνίδια που θα προσφερθούν δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games είναι το Pathway και το The Escapists 2.


Και η διασκέδαση συνεχίζεται με τα Free Play Days του Xbox One, με την Microsoft να δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate, να ασχοληθούν με τα Soulcalibur VI, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege και Dead by Daylight: Special Edition. Η δωρεάν περίοδος λήγει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ώρα 09:59πμ και το ίδιο διάστημα τρέχουν εκπτώσεις για τα παραπάνω παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι έως τις 15 Ιουνίου το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege είναι «δωρεάν» και σε PlayStation 4, PC.

Τα δώρα για τους κατόχους PC συνεχίζονται και αυτήν τη φορά σειρά παίρνει το Snake Pass. Έχετε διορία μέχρι την Κυριακή στις 20:00μμ προκειμένου να αποκτήσετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν από το Humble Bundle. Θα χρειαστείτε λογαριασμό στο Humble Bundle και στο Steam όπου θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε τον κωδικό που θα σας δοθεί. Αν δεν έχετε ήδη, τότε είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε.



Μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ώρα 16:00μμ, οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το Hitman: Absolution από το GOG.

Οι χρήστες του Steam έχουν ακόμα τρεις μέρες προθεσμία, αν θέλουν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το Kao the Kangaroo: Round 2. Ακόμα, για το επόμενο τριήμερο μπορούν να δοκιμάσουν το Killing Floor 2. Όπως πάντα, για να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι υπάρχει δωρεάν στο Steam, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι τίτλοι του μήνα που προσφέρονται δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση σε όλους τους κατόχους PlayStation 4 με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus είναι το Call of Duty: WWII και το Star Wars: Battlefront II.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games With Gold Ιουνίου 2020 με το Shantae and the Pirate’s Curse να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, οι τίτλοι που προσφέρονται στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate είναι Shantae and the Pirate’s Curse από 1η έως 15η Ιουνίου, ενώ από τις 16 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου το Coffee Talk. Για το Xbox 360 (και το Xbox One μέσω Backwards Compatibility) θα προσφερθεί το Destroy All Humans! από τις αρχές έως και τα μέσα Ιουνίου και το Sine Mora από τις 16 Ιουνίου και μέχρι τα τέλη του μήνα.

> Από 1η Ιουνίου 2020, το Power Rangers: Battle for the Grid είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους συνδρομητές Stadia Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*