Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Uncharted: The Nathan Drake Collection, Just Cause 4 και άλλα

*
Πολλά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε ή να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα και ο Tsamba_Gamer σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πρώτα απ' όλα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ημέρα, οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν, μέσω Uplay, το Assassin's Creed II.


Με σκοπό να διευκολύνει την παραμονή των gamers στο σπίτι, η Sony εγκαινίασε την πρωτοβουλία Play at Home. Έτσι λοιπόν, από 16 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 02:00πμ έως τις 6 Μαΐου 2020, την ίδια ωρα, μπορείτε να κάνετε δικά σας δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα cent, τα Uncharted: The Nathan Drake Collection που περιλαμβάνει τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake’s Deception και επιπλέον το Journey.



Μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου, ώρα 18:00μμ, το Epic Games Store προσφέρει σε όσους έχουν PC, τη δυνατότητα προσθέσουν εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη τους τα Just Cause 4 και Wheels of Aurelia.

Στο πλαίσιο των Free Play Days, οι κάτοχοι Xbox One που είτε έχουν συνδρομή Xbox Live Gold, είτε Xbox Game Pass Ultimate, μπορούν να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν το F1 2019 και το Warhammer: Chaosbane. Η δωρεάν περίοδος λήγει τη Δευτέρα 20 Απριλίου, ώρα 09:59πμ.

Η Gearbox Software ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι Xbox One και PC (Steam), μπορούν τις επόμενες μέρες να παίξουν δίχως να βγάλουν από την τσέπη τους ούτε ένα cent, το Borderlands: Game of the Year Edition. Για τους πρώτους, η δωρεάν περίοδος ισχύει ως την Πέμπτη 23 Απριλίου, ώρα 09:59πμ, για τους δεύτερους ως την ίδια ημέρα και ώρα 19:59μμ.



Επίσης μέσω Steam, μέχρι την Κυριακή 19 Απριλίου και ώρα 22:00μμ, οι κάτοχοι PC θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Total War: Warhammer 2.

Τέλος, η Roll7 developer του OliOli, προσφέρει δωρεάν στους κατόχους PC το abstract puzzler RunMe
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*