Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Τι μπορείτε να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες

*
Οι προσφορές δωρεάν παιχνιδιών από τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και τους publishers είναι συνεχής. Κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, είτε εντελώς δωρεάν, είτε free to play, με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα cent. Στο εξής κάθε Παρασκευή απόγευμα θα σας παρουσιάζουμε τι κινείται στον τομέα αυτό, μέσα από τη στήλη Tsamba_Gamer, που εγκαινιάζουμε σήμερα.

Πρώτα απ' όλα, για τους κατόχους PC, τα Close To The Sun και Sherlock Holmes: Crimes and Punishments είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν και σας περιμένουν να τα κατεβάσετε από το Epic Games Store μέχρι τις 16 Απριλίου.


Μέχρι τις 12 Απριλίου, όσοι έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate ή Xbox Live Gold, μπορούν να δοκιμάσουν το Gears 5. Επιπλέον, μεχρι την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο των Free Play Days, εφόσον είστε συνδρομητές σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες, έχετε την ευκαιρία να παίξετε δωρεάν τα Override: Mech City Brawl και Hitman: The Complete First Season, ενώ στην ίδια "ενέργεια" περιλαμβάνεται ως τις 13 Απριλίου και το The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited.



Η Ubisoft ανακοίνωσε πως δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το The Crew 2 ως τις 13 Απριλίου 2020. Αυτό ισχύει για κατόχους PC (UPLAY Strore) και PlayStation 4. Οι τελευταίοι δεν θα χρειαστούν ενεργή συνδρομή PlayStation Plus για να μπορέσουν να παίξουν online κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου. Αν στη συνέχεια αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι, θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας.

Τέλος, στο πλαίσιο του Give Back Project, η 2K Games προσφέρει, μέχρι τις 16 Απριλίου 2020, την ευκαιρία σε κατόχους Xbox One και PC να παίξουν δίχως καμία χρέωση το NBA 2K Playgrounds. Η εταιρεία σημειώνε ότι, σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας, ενώ δεν έχετε δικαίωμα να ζητήσε επιστροφή χρημάτων για οποιεσδήποτε αγορές πραγματοποιήσετε εντός του τίτλου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*