Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch Prime: Δώρα για τους παίκτες των GTA Online και Red Dead Online

*
Εκτός από τα διάφορα προνόμια προς τους streamers, ένα από τα highlights του Twitch Prime είναι τα τακτικά, δωρεάν in-game rewards για τους συνδρομητές του. Για το μήνα Ιούλιο, τυχεροί είναι όσοι ασχολούνται με τίτλους της Rockstar Games σε online επίπεδο.

Πιο συγκεκριμενα είτε παίζετε GTA Online είτε Red Dead Online μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Rockstar Games Social Club για κάθε τίτλο με τη συνδρομή σας στο Twitch Prime. Στη συνέχει θα μπορέσετε να λάβετε τα δώρα σας.


Οι παίκτες του GTA Online μπορούν να λάβουν $1,25 εκ. in-game currency και bonus GTA$ με την αγορά μίας Shark Cash Card, ενώ όσοι ασχολούνται με το Red Dead Online θα λάβουν $300 in-game currency, ένα ammo bundle και επιπλέον Gold Bars, εφόσον αγοράσουν Gold Bar Packs.

Οι υπεύθυνοι του Twitch δηλώνουν πως αυτή είναι μόνο η αρχή και τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλα, πλούσια δώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*