Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tα εικονίδια του GTA Trilogy Remaster εμφανίστηκαν στον Rockstar Launcher (εικόνες)

*
Ως το… χειρότερα κρυμμένο μυστικό της βιομηχανίας για το 2021 θα πρέπει να θεωρείται η κυκλοφορία του GTA Trilogy Remaster, αφού πλέον τα σχετικά εικονίδια εμφανίστηκαν και στον Rockstar Launcher. Συγκεκριμένα, στο update που κυκλοφόρησε για το πρόγραμμα της εταιρείας την Τρίτη εντοπίστηκαν στον κώδικα αναφορές για εκδόσεις των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas με την χρήση της Unreal Engine. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη στο app και τα σχετικά εικονίδια για κάθε παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσουν να τα εντοπίσουν οι χρήστες αφού τα αγοράσουν και τα προσθέσουν στη συλλογή τους. Υπενθυμίζεται πως η συλλογή αναπτύσσεται από την Rockstar Dundee (πρώην Ruffian Games) για κυκλοφορία σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και Google Stadia.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*