Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts : Στην κορυφή το FIFA 21 παρά τις μειωμένες πωλήσεις

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, το λανσάρισμα του FIFA 21 εκθρόνισε το Crash Bandicoot 4: It's About Time από την πρώτη θέση των UK Charts, που αφορούν στις πωλήσεις video games σε φυσική μορφή. Μπορεί το FIFA 21 να βρέθηκε στην κορυφή όμως οι πωλήσεις retail σε σχέση με το FIFA 20 ήταν μειωμένες κατά 42%. Ωστόσο, αυτή η αποτυχία δεν το εμπόδιζε να γίνει το παιχνίδι με το κορυφαίο launch για το 2020, αφήνοντας πίσω του το δεύτερο πλέον The Last of Us: Part 2. Σημειώνεται ότι οι ψηφιακές πωλήσεις δε δημοσιεύονται.

Η δεκάδα δεν είχε άλλη νέα είσοδο αυτή την εβδομάδα με την εικόνα του τοπ 10 να είναι αρκετά οικεία με τίτλους όπως Animal Crossing, Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart 8: Deluxe, Minecraft, Ring Fit. Όσο για το Crash Bandicoot 4: It's About Time τερμάτισε τρίτο με πτώση 58% ενώ το Star Wars: Squadrons δεύτερο με πτώση 55%. Δείτε την πλήρη λίστα:


1. FIFA 21
2. Star Wars: Squadrons
3. Crash Bandicoot 4: It's About Time
4. Animal Crossing: New Horizons
5. Super Mario 3D All-Stars
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Minecraft (Switch)
8. Minecraft (Dungeons)
9. Marvel's Avengers
10. Ring Fit Adventure

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*