Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Το Ghost of Tsushima επικράτησε του Paper Mario: The Origami King

*
Το Ghost of Tsushima κατέληξε στην πρώτη θέση των UK Charts για την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας δεύτερο το Paper Mario: The Origami King που ήταν η δεύτερη σημαντική κυκλοφορία των ημερών. Οι πωλήσεις που αναφέρονται στα UK Charts αφορούν τις boxed εκδόσεις του τίτλου και μάλιστα σημείωσε 7% περισσότερες από αυτές του Days Gone (για λόγους σύγκρισης). Οι πωλήσεις του Ghost of Tsushima στο λανσάρισμα ήταν μάλιστα 4 φορές περισσότερες από αυτές του Paper Mario: The Origami King. O τίτλος της Nintendo τα πήγε καλύτερα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (Paper Mario Color Splash το 2016 και Paper Mario: Sticker Star το 2012) και μάλιστα πέτυχε τις ταχύτερες πωλήσεις για παιχνίδι του franchise.



Αναλυτικά, το Top 10 έχει ως εξής
1. Ghost of Tsushima
2. Paper Mario: The Origami King
3. F1 2020
4. Animal Crossing: New Horizons
5. The Last of Us: Part II
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Grand Theft Auto V
8. Minecraft (Nintendo Switch)
9. Crash Bandictoo ‘N’ Sane Trilogy
10. Luigi’s Mansion 3

Tsamba_Gamer: Forza Horizon 6, Red Dead Redemption 2 και άλλα δωρεάν games

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*