Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Party κορυφής για το Crash Bandicoot 4: It's About Time

*
Με διαφορά μόλις 1.000 αντίτυπα, το Crash Bandicoot 4: It's About Time βγήκε νικητής από τη μάχη με το Star Wars: Squadrons και βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts. Όμως, οι πωλήσεις του ήταν κατά 80% πιο χαμηλές σε σχέση με τις αντίστοιχες του N. Sane Trilogy και επιπλέον, το 82% των παικτών προτίμησαν την έκδοση για PlayStation 4.

Από την άλλη, κάτι αναλογο συνέβη με τις πωλήσεις του Star Wars: Squadrons, που ήταν κατά 72% λιγότερες σε σχέση με τις πωλήσεις του Star Wars Jedi: Fallen Order κατά το λανσάρισμα. Το 68% προτίμησε να αγοράσει το παιχνίδι για PlayStation 4 και το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στις άλλες πλατφόρμες.


Στην τρίτη θέση έπεσε το Super Mario 3D All-Stars, με πωλήσεις μειωμένες κατά 23% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Πτωση 20% και για το Marvel's Avengers που από το δεύτερο, κατρακύλισε στο πέμτο σκαλοπάτι. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με τα Mafia Definitive Edition και Mafia Trilogy, με πτώση στις πωλήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες επτά ημέρες σε ποσοστό 57% και 40% αντίστοιχα. Αναλυτικά:



1. Crash Bandicoot 4: It's About Time
2. Star Wars: Squadrons
3. Super Mario 3D All-Stars
4. Animal Crossing: New Horizons
5. Marvel's Avengers
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Minecraft Dungeons
8. Minecraft (Switch)
9. Mafia: Definitive Edition
10. Mafia Trilogy 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*