Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: To Metroid Dread δεν κατόρθωσε να εκθρονίσει το FIFA 22

*
Η περασμένη εβδομάδα χαρακτηρίζεται από σημαντικές κυκλοφορίες, όμως στην κορυφή των UK Charts συνεχίζει να βρίσκεται το FIFA 22, παρά την πτώση πωλήσεων κατά 58%, σε σχέση με την εβδομάδα που λανσαρίστηκε. Στη δεύτερη θέση το Far Cry 6 της Ubisoft, με πωλήσεις κατά 70% λιγότερες σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το 47% προέρχεται από την έκδοση για PS5, το 24% από το PS4 και το υπόλοιπο 29% από κονσόλες Xbox. To Metroid Dread, μια ακόμα αποκλειστικότητα του Nintendo Switch, ναι μεν είναι ο τίτλος της σειράς με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη Μ. Βρετανία, όμως περιορίστηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκε στα ράφια των καταστημέτων και το μοντέλο OLED του Nintendo Switch, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση πωλήσεων για μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια της κονσόλας. Πιο συγκεκριμένα: Mario Kart 8 Deluxe (+15%), Minecraft (+5%), Animal Crossing: New Horizons (+4%), Super Mario 3D World + Bowser's Fury (+17%), The Legend of Zelda: Breath of the Wild (+19%), Luigi's Mansion 3 (+21%), The Legend of Zelda: Skyward Sword (+16%) και Super Mario Odyssey (+22%). Αναλυτικά:


1. FIFA 22
2. Far Cry 6
3. Metroid Dread
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Alan Wake Remastered
6. Minecraft (Switch)
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Super Monkey Ball: Banana Mania
9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
10. Grand Theft Auto 5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*