Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Άνοδος των πωλήσεων video games στο Ηνωμένο Βασίλειο

*
Έφτασε επισήμως η τελευταία βδομάδα των UK video games charts της 8ης γενιάς συστημάτων, αφού την ερχόμενη Τρίτη κυκλοφορούν τα Xbox Series S και Xbox Series X. Πρόκειται για μία βδομάδα με σημαντική αύξηση των πωλήσεων στα video games φυσικής μορφής, της τάξεως του +13% χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σημαντική κυκλοφορία. Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις παιχνιδιών των PlayStation 4 και Xbox One παρέμειναν σταθερές, όμως του Nintendo Switch είδαν αύξηση +38%. Σημειώνεται ότι τα νούμερα δεν περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πωλήσεις για την ώρα.

Το FIFA 21 παρέμεινε στην πρώτη θέση για πέμπτη συνεχή εβδομάδα, παρά την πτώση του κατά -5%. Το Animal Crossing: New Horizons σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση με αύξηση της τάξεως του +22% ενώ το Mario Kart 8 Deluxe ακολουθεί με αύξηση +41%. Σημαντικές αυξήσεις σημείωσαν και τα Minecraft (No.5) +39%, Super Mario 3D All-Stars is up (No.6) +24% και Ring Fit Adventure (No.7) +69%. Μάλιστα το τελευταίο παρουσιάζει προβλήματα στοκ στη χώρα αφού οι Βρετανοί το προτίμησαν οι για την καθημερινή τους άσκηση. Δείτε αναλυτικά την πρώτη δεκάδα των charts.




1. FIFA 21
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Mario Kart 8: Deluxe
4. Watch Dogs Legion
5. Minecraft (Switch)
6. Super Mario 3D All-Stars
7. Ring Fit Adventure
8. Minecraft Dungeons
9. Grand Theft Auto 5
10. L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*