Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Ανακατατάξεις έφεραν τα Days of Play της Sony

*
Η προωθητική ενέργεια Days of Play της Sony είχε ως αποτέλεσμα τη στοφή του βρετανικού κοινού προς τις αποκλειστικότητες του PlayStation 4, που θα πωλούνται με έκπτωση για λίγες ακόμα ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, ναι μεν το Days Gone έπεσε στην 11η θέση, όμως το The Last of Us Remastered ανέβηκε στην όγδοη, ενώ θέση στη δεκάδα έχει και το Marvel's Spider-Man, που σκαρφάλωσε τέσσερα σκαλοπάτια. Στην πρώτη θέση βρέθηκε για μια ακόμα εβδομάδα το FIFA 20 και για να έχετε πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στην πρώτη δεκάδα των UK Charts, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά παρακάτω.



1. FIFA 20
2. Ring Fit Adventure
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Call of Duty: Modern Warfare
5. Grand Theft Auto V
6. 51 Worldwide Games
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. The Last of Us Remastered
9. Star Wars Jedi: Fallen Order
10. Marvel's Spider-Man 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spinnet
    • Μου προκαλεί τρομερή εντύπωση πώς καταφέρνει η Nintendo να κρατιέται τόσο ψηλά δεδομένων των πολύ αλμυρών τιμών στους τίτλους της.

      • joehok
      • Που να έβλεπες και εποχές ds wii.....εκει να δείς γλέντια....και σε κονσόλες και σε παιχνίδια μια 2ετια με 3ετια τους είχε μηδενίσει όλους..... αυτά κανείς δεν τα έχει κάνει και ούτε μπορούν να επαναληφθούν

*