Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Κορυφαίο λανσάρισμα της χρονιάς για το Cyberpunk 2077 μετά το FIFA 21

*
Το Cyberpunk 2077 ήταν το κορυφαίο παιχνίδι σε πωλήσεις για την εβδομάδα που πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία. Το νέο RPG της CD Projekt Red πραγματοποίησε το 60% των συνολικών πωλήσεων στο PlayStation 4, το 35% στο Xbox One και το υπόλοιπο στο PC. Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο πιο επιτυχημένο λανσάρισμα του 2020, πίσω από το δημοφιλές FIFA 21. Την πεντάδα των κορυφαίων launch συμπληρώνουν τα επίσης δημοφιλή The Last of Us: Part 2, Animal Crossing: New Horizons και Call of Duty: Black Ops Cold War. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα αφορούν στις πωλήσεις φυσικής έκδοσης και άγνωστες παραμένουν για την ώρα οι ψηφιακές πωλήσεις.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της δεκάδας της περασμένης εβδομάδα είδαν μείωση των πωλήσεων, εκτός του Animal Crossing: New Horizons σημείωσε αύξηση της τάξεως του 8%. Δείτε αναλυτικά.




1. Cyberpunk 2077
2. Call of Duty: Black Ops Cold War
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Assassin's Creed Valhalla
5. FIFA 21
6. Just Dance 2021
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. Spider-Man: Miles Morales
9. Minecraft: Switch
10. Super Mario 3D All-Stars 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*