Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Με birdie shot στην κορυφή του Mario Golf: Super Rush

*
Παρά το μάλλον χαλαρό λανσάρισμά του, το Mario Golf: Super Rush βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts, με πωλήσεις κατά 17,5% υψηλότερες σε σχέση με το Mario Tennis Aces που κυκλοφόρησε το 2018, σε μια εποχή που οι κάτοχοι Nintendo Switch ήταν κατά πολύ λιγότεροι. Μετά από δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση και πτώση πωλήσεων κατά 78%, το Ratchet & Clank: Rift Apart έπεσε στην τρίτη θέση και θα πρέπει να τονιστεί πως οι πωλήσεις της αποκλειστικότητας του PlayStation 5, εξαρτώνται κατά ένα μεγάλο βαθμό από την διαθεσιμότητα της νέας κονσόλας.

Με αφορμή και το Euro 2020 που βρίσκεται σε εξέλιξη, το ανέβηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι, με άνοδο πωλήσεων κατά 10%. Από νέες κυκλοφορίες, το Scarlet Nexus της Bandai Namco Entertainment βρέθηκε στην όγδοη θέση με το 58% των πωλήσεών του να αντιστοιχεί στην έκδοση για PS5, το 21% για PS4 και το 20% για κονσόλες Xbox. Το Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game της Sega είναι στην 11η θέση, με την πλειοψηφία να το αγοράζει για PlayStation 4. To Alex Kidd In Miracle World DX της Merge Games ήταν 17 και τέλος, το Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 που λανσαρίστηκε για Nintendo Switch ναι μεν έδωσε ώθηση στις πωλήσεις της Activision Blizzard, όμως περιορίστηκε στην 29 θέση.


Αναλυτικά:

1. Mario Golf: Super Rush
2. FIFA 21
3. Ratchet & Clank: Rift Apart
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Animal Crossing: New Horizons
6. Assassin's Creed: Valhalla
7. Minecraft (Switch)
8. Scarlet Nexus
9. Ring Fit Adventure
10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*