Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Περισσότερα PS5 στην αγορά, άλμα πωλήσεων για το Spider-Man: Miles Morales

*
Η αύξηση διαθεσιμότητας του PS5 στη Μ. Βρετανία την περασμένη εβδομάδα, είχε ως αποτέλεσμα το άλμα του Spider-Man: Miles Morales στα τοπικά gaming charts. Το πιο δημοφιλές ως τώρα παιχνίδι για τη νεότερη κονσόλα της Sony κατέγραψε αύξηση πωλήσεων κατά 172%, γεγονός που το έφερε από την 9η στη 2η θέση, απέχοντας περίπου 1.000 αντίτυπα από την κορυφή. Μια ακόμα αποκλειστικότητα του PS5, το Demon's Souls, σημείωσε επίσης άνοδο κατά 123%, παρόλα αυτά περιορίστηκε στην 21η θέση. Συνολικά, οι πωλήσεις τίτλων του PS5 αυξήθηκαν κατά 64% σε σχέση με μια εβδομάδα πριν.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα το Super Mario 3D World + Bowser's Fury, παρά την πτώση στα ποσοστά του κατά 38%. Όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, το Persona 5 Strikers σκαρφάλωσε στην πέμπη θέση, με το 72% των αντιτύπων που πουλήθηκαν να είναι της έκδοσης για PS4 και το Bravely Default 2 δεν μπήκε για λίγο στη δεκάδα, καταλήγωντας 11ο. Σημαντική άνοδος και επιστροφή στην τριάδα για το The Last of Us: Part II, που η μείωση της τιμής του, έφερε άνοδο της τάξης του 3992%.


1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
2. Spider-Man: Miles Morales
3. The Last of Us: Part 2
4. FIFA 21
5. Persona 5: Strikers
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Call of Duty: Black Ops Cold War
9. Grand Theft Auto 5
10. Minecraft (Switch)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*