Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρωτιά και πάλι για τo Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

*
Άλλη μια εβδομάδα στα UK Charts με την Nintendo στην πρώτη θέση και το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury πρώτο στις επιλογές των παικτών. Το νέο game ήρθε πρώτο σε πωλήσεις σε boxed εκδόσεις παρά την πτώση 18% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, ενώ και άλλα Mario games εμφανίστηκαν στους πίνακες. Το Mario Kart 8: Deluxe ανέβηκε στην θέση Νο4 από το Νο6 με μια άνοδο της τάξης του 7%, ενώ το Super Mario 3D All Stars εμφανίστηκε ξανά στη δεκάδα. Το Nintendo Switch ήταν αρκετά «δυνατό», αφού 6 από τις πρώτες 10 θέσεις καλύπτονται από τίτλους του. Αναλυτικά το Top 10 έχει ως εξής.

1. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
2. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Call of Duty: Black Ops Cold War
6. Super Mario 3D All-Stars
7. Grand Theft Auto V
8. Minecraft (Nintendo Switch)
9. Ring Fit Adventure
10. Assassin’s Creed Valhalla


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Που είναι αυτό το ff7 remake που πουλάει καταπληκτικα δεν μπορώ να καταλάβω.....αααα μάλλον κάνει ρεκόρ σε Ιαπωνία... ξέχασα ούτε εκεί τελικά.μαλιστα. στα υπόλοιπα ο κόσμος πλέον είναι εγκλωβισμένος στα ίδια του τα δεσμά βλεπωντας το τοπ10.

*