Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Σημαντική αύξηση των πωλήσεων στα παιχνίδια του PlayStation 5

*
Η βρετανική αγορά τροφοδοτήθηκε με περισσότερα PlayStation 5 την περασμένη εβδομάδα και ορισμένα παιχνίδια της κονσόλας είδαν σημαντική αύξηση. Πιο συγκεκριμένα το Spider-Man: Miles Morales αυξήθηκε κατά + 161%, το Demon's Souls κατά +219% και το Assassin's Creed Valhalla +174%. Γενικά το software του next-gen συστήματος της Sony είδε αύξηση της τάξεως του +324%.

Όσο για το υπόλοιπο software, το Animal Crossing: New Horizons επέστρεψε στην κορυφή των UK Charts, παρά τη μείωση των πωλήσεών του κατά 12% σε σχέση με το προηγούμενο 7ήμερο. Στη δεύτερη θέση συναντάται το Mario Kart 8 Deluxe, ενώ η δεκάδα περιέχει 5 συνολικά παιχνίδια του Nintendo Switch. Στην τρίτη θέση το Call of Duty: Black Ops Cold War και στην τέταρτη το Grand Theft Auto 5, τα οποία μάλιστα ήταν τα μοναδικά με αύξηση σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Αναλυτικά:


1.Animal Crossing: New Horizons
2.Mario Kart 8: Deluxe
3.Call of Duty: Black Ops Cold War
4.Grand Theft Auto 5
5.Spider-Man: Miles Morales
6.Minecraft (Switch)
7.Ring Fit Adventure
8.Just Dance 2021
9.Super Mario 3D All-Stars
10.FIFA 21

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*