Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Στην κορυφή το FIFA 21 παρά την άφιξη του Watch Dogs Legion

*
Το FIFA 21 παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα UK Charts, ενώ το Watch Dogs: Legion σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ο νέος τίτλος της Ubisoft είχε μέτριο λανσάρισμα καθώς πούλησε 54% λιγότερες κόπιες από ότι το Watch Dogs 2 την πρώτη του βδομάδα το 2016. Ωστόσο, είναι καλό να αναφερθεί ότι οι πωλήσεις αφορούν μόνο τις φυσικές εκδόσεις, με την αγορά ψηφιακών παιχνιδιών να γίνεται όλο και πιο σημαντική πλέον. Επί πλέον, είναι αρκετοί εκείνοι που αναμένουν να προμηθευτούν το παιχνίδι στη νέα γενιά κονσολών που καταφθάνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και το Pikmin 3 Deluxe για το Nintendo Switch με το παιχνίδι της Nintendo να καταλήγει στην έβδομη θέση, με 18.5% λιγότερες πωλήσεις από ότι το original. Ακόμη μία νέα είσοδος στη δεκάδα είναι το The Dark Pictures Anthology: Little Hope, που κυκλοφόρησε στην ώρα του για το Halloween, με 47% λιγότερες πωλήσεις ωστόσο από ότι το προηγούμενο της σειράς Man of Medan.


Δείτε την αναλυτική λίστα:

1) FIFA 21
2) Watch Dogs Legion
3) Animal Crossing: New Horizons
4) Mario Kart 8: Deluxe
5) Minecraft (Switch)
6) Super Mario 3D All-Stars
7) Pikmin 3 Deluxe
8) Ring Fit Adventure
9) The Dark Pictures Anthology: Little Hope
10) Minecraft Dungeons

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*