Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Το Call of Duty: Modern Warfare πήρε τα πρωτεία από το FIFA 20

*
Τελικά βρέθηκε ισάξιος αντίπαλος για FIFA 20 και ετσι ο ποδοσφαιρικός τίτλος της EA εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση των UK Charts. Στην κορυφή βρέθηκε το Call of Duty: Modern Warfare, οι πωλήσεις του οποίου ξεπέρασαν εκείνες του Black Ops 4 κατά τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, κατά 39%. Μάλιστα, το 62% των παικτών προτίμησαν την έκδοση για PlayStation 4. Παρά τις αρνητικές κριτικές, το WWE 2K20 σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Από άλλες νέες κυκλοφορίες, το The Outer Worlds έφτασε ως το τέταρτο σκαλί και ένα παρακάτω βρέθηκε το remake του MediEvil. Αναλυτικά:



1. Call of Duty: Modern Warfare
2. FIFA 20
3. WWE 2K20
4. The Outer Worlds
5. MediEvil
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Ring Fit Adventure
8. Ghost Recon: Breakpoint
9. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
10. Minecraft 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι το Call Of Duty: Modern Warfare θα κράτησει την πρωτιά μέχρι να κυκλοφορήσει το Death Stranding (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).
      Εχω υψηλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο τίτλο, παρόλο που ο δημιουργός του μου την σπάει τελευταία με κάτι κινήσεις που κάνει (πρέπει να ομολογήσω ότι τώρα μιλάει ο χαζός SONY fanboy εαυτός μου. Τον Kojima λόγω της σειράς Metal Gear Solid τον λάτρεψα.).

*