Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Τρίτο καλύτερο λανσάρισμα για τίτλο του PS5 το Resident Evil Village

*
Δίχως αυτό να αποτελεί έκπληξη, το Resident Evil Village βρέθηκε στην πρώτη θέση των UK Charts την εβδομάδα που πέρασε. Πρόκειται για το δεύτερο καλύτερο λανσάρισμα του 2021 ως τώρα, πίσω από το Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Το 49% των πωλήσεων αντιστοιχεί στην έκδοση για PS5, το 31% για PS4 και το υπόλοιπο 20% σε κονσόλες Xbox. Επιπλέον είναι το τρίτο καλύτερο λανσάρισμα τίτλου για PS5, πίσω από το Spider-Man: Miles Morales και το Assassin's Creed Valhalla. Αν υπολογιστούν μόνο οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας, είναι το έβδομο καλύτερο σε πωλήσεις για το PS5, πίσω από τα Spider-Man: Miles Morales, Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, Demon's Souls, Watch Dogs Legion και Sackboy: A Big Adventure.

Όσον αφορά τις κονσόλες Xbox Series είναι το παιχνίδι με τις δεύτερες καλύτερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας και το τρίτο στην κατάταξη για όλη το διάστημα που βρίσκονται στην αγορά οι νέες κονσόλες της Microsoft, πίσω από το Call of Duty και το Immortals Fenyx Rising.




Επίσης, δεν κατόρθωσε να πλησιάσει το Resident Evil 2: Remake, μιας και κατέγραψε κατά 25% λιγότερες πωλήσεις, ούτε και το Resident Evil 7, με το αντίστοιχο ποσοστό να είναι 40%. Τα πήγε όμως πολύ καλύτερα από το Resident Evil 3 Remake, επίσης κατά το λανσάρισμά του σημειώνοντας κατά 76% περισσότερες πωλήσεις. Αναλυτικά:

1. Resident Evil Village
2. New Pokémon Snap
3. FIFA 21
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Animal Crossing: New Horizons
6. Minecraft (Switch)
7. Super Mario 3D World + Bowser's Fury5
8. Grand Theft Auto
9. Ring Fit Adventure
10. Call of Duty: Black Ops Cold War 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*