Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Τρομερό ξεκίνημα για τα Pokémon Sword και Pokémon Shield

*
Pokémon Sword και Pokémon Shield σημειώνουν ήδη τεράστια επιτυχία από την πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους, όπως μαρτυρούν τα τελευταία UK Charts. Συγκεκριμένα, το Pokémon Sword είναι αυτή τη στιγμή πρώτο και είναι το μεγαλύτερο exclusive game σε επίπεδο πωλήσεων για την αγορά της Μ. Βρετανία μέσα στο 2019, ενώ βρίσκεται προς το παρόν πίσω μόνο από τα FIFA 20 και Call of Duty: Modern Warfare. Το Pokémon Shield βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ το πακέτο Pokémon Sword and Pokémon Shield: Dual Edition έχει κι αυτό θέση στο Top 10 και μάλιστα είναι στην έβδομη. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα Pokémon στην αγορά της Μ. Βρετανίας με 33%-43% περισσότερα αντίτυπα από τα Black and White του Nintendo DS που κυκλοφόρησαν το 2010. Μάλιστα, συγκριτικά με τις εκδόσεις Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee, οι πωλήσεις δείχνουν να είναι 53%-64.6% πάνω! Κάτω βρίσκονται τα Pokémon Sword και Pokémon Shield μόνο από τα Sun and Moon, τα οποία εμφανίστηκαν το 2016.



Τα games της Nintendo άφησαν στη δεύτερη θέση το Star Wars Jedi: Fallen Order, ενώ το Death Stranding έπεσε στην 8η από τη 2η θέση με πωλήσεις που δείχνουν να κινούνται πτωτικά κατά 71% για την εκεί αγορά. Το Need For Speed: Heat αντίστοιχα, εμφανίστηκε στην θέση 5 την εβδομάδα της κυκλοφορίας του και πλέον είναι στη θέση 11 (με πτώση της τάξης του 38%), ενώ το Mario & Sonic At The Tokyo 2020 Olympic Games σημείωσε άνοδο πωλήσεων κατά 12%, ωστόσο έπεσε από τη θέση 8 στη θέση 10.

Αναλυτικά το Top 10 της τελευταίας εβδομάδας για τη Μ. Βρετανία έχει ως εξής:
1. Pokémon Sword
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. Pokémon Shield
4. Call of Duty: Modern Warfare
5. FIFA 20
6. Luigi’s Mansion 3
7. Pokémon Sword και Pokémon Shield: Dual Edition
8. Death Stranding
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Mario & Sonic At The Tokyo Olympic Games 2020 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*