Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft και Massive Entertainment δουλεύουν πάνω στο επόμενο open-world Star Wars videogame

*
Η Lucasfilm Games ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ubisoft για την ανάπτυξη ενός open-world Star Wars game. Την ευθύνη του project θα έχει η Massive Entertainment και είναι η πρώτη φορά που τίτλος της σειράς Star Wars θα έχει εκδότη εταιρεία διαφορετική από την ΕΑ, από το 2012 που η Disney εξαγόρασε τη Lucasfilm. Έτσι, ολοκληρώνεται ένας κύκλος 8 ετών αποκλειστικότητας.

Ο Yves Guillemot, συνιδρυτής και CEO της Ubisoft δήλωσε ότι ο γαλαξίας του Star Wars αποτελεί μοναδική πηγή παροχής κινήτρων για την ομάδα μας προκειμένου να πρωτοπορήσει και να ωθήσει τη δημιουργικότητά της στα όρια. Η Ubisoft βλέπει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων κόσμων, χαρακτηρων και ιστοριών ως μία μοναδική ευκαιρία και εκφράζει ενθουσιασμό για τη συνεργασία με τη Lucasfilm Games.


Με τη σειρά της, η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy, τόνισε πως με το βλέμμα στα επόμενα 50 χρόνια της εταιρείας, σκοπός είναι να συνεχιστεί η δημιουργία παιχνιδιών που έχουν προσφέρει λατρεμένους χαρακτήρες και ιστορίες. Η συνεργασία με την Ubisoft θα προσφέρει στη Lucasfilm Games τη δυνατότητα να στραφεί προς νέες, ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις στον τομέα της αφήγησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*