Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: Νέο teaser trailer ονόματι "World"

H Ubisoft κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer ονόματι World για το Ubisoft Forward, το δικό της "E3-style showcase" γεμάτο με exclusive video game news, reveals και πολλά άλλα. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Το trailer μας ρίχνει μερικά tease από το Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla, Hyperscape και άλλων πιθανών τίτλων.


Ο ηθοποιός του Breaking Bad Giancarlo Esposito πρόσφατα έκανε tease την συμμετοχή του σε ένα μεγάλο video game σε μια συνέντευξη με το Collider. Ο ρεπόρτερ της VentureBeat Jeff Grubb με την σειρά του είπε πως αυτός ο τίτλος είναι ένας νέος της σειράς Far Cry, ενώ σε λενα διεγραμμένο άρθρο του, το Gamereactor δήλωσε πως ο νέος τίτλος είναι το Far Cry 6. Με όλα αυτά, το παιχνίδι θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του event.

Δείτε το trailer παρακάτω

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*