Με την αποχώρηση του Michel Ancel από το τιμόνι της ανάπτυξης του Beyond Good & Evil 2 και της σιωπής που υπάρχει σχετικά με το παιχνίδι, η εταιρεία βγήκε στην δημοσιότητα ώστε να αποφύγει τυχών προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν. Σύμφωνα με την Ubisoft η ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει ήδη πετύχει ορισμένους από τους βασικούς της στόχους.
Μέσα από την σκληρή δουλειά της ομάδας όπως έχει αναφέρει η Ubisoft, έχουν καταφέρει να χτίσουν έναν εξαιρετικό κόσμο για το επερχόμενο sequel, υποσχόμενη παράλληλα πως θα δούμε in-game υλικό εντός της επόμενης χρονιάς.

Η CD Projekt RED δεν έχει ανακάμψει πλήρως από το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity