Η Ubisoft δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2017-2018, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Για ακόμα μια φορά, οι εκδόσεις του PS4 ήταν στην κορυφή του διαγράμματος, με το Xbox One να ακολουθεί. Παρ’ όλα αυτά, το Nintendo Switch έκανε μια δυναμική είσοδο με το Mario + Rabbids: Kingdom Battle, ενώ το συνολικό ποσοστό της υβριδικής κονσόλας της Nintendo για το πρώτο εξάμηνο έφτασε το 12%. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως οι πωλήσεις του Assassin’s Creed: Origins αυξήθηκαν 100% σε σχέση με το Syndicate, αναφερόμενοι πάντα στο πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας των δύο τίτλων.

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Οι δημιουργοί εξηγούν το ασυνήθιστο μοντέλο κυκλοφορίας των επεισοδίων της 3ης σεζόν
Μακάρι η SONY να καταφέρει να συνεχίσει να έχει τέτοιες επιτυχίες και στο μέλλον. Να δίνει δηλαδή κίνητρα στους καταναλωτές να αγοράζουν αρκετά games για την κονσόλα PS4 και PS vita (και γιατί όχι και σε PS3 αν είναι δυνατόν ακόμη).