Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Ψάχνει λύση για το πρόβλημα της αναβάθμισης των Watch Dogs Legion και Assassin's Creed Valhalla σε PS5

*
Υποτίθεται ότι οι εκδόσεις των Watch Dogs Legion και Assassin's Creed Valhalla για PS4 προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση στις αντίστοιχες για PS5, όμως πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι κάτι τέτοιο δεν εμφανίζεται στην κονσόλα τους. Κάποιο λένε πως κατόρθωσαν να αναβαθμιστούν αλλάζοντας το region της κονσόλας σε Turkey.

Δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το περιεχόμενο του ευρωπαϊκού PlayStation Store και η Ubisoft διαβεβαιώνει το κοινό ότι ψάχνει να βρει λύση. Ως τότε προτείνει ένα workaround που όμως δεν διαφέρει από τη standard διαδικασία που προβλέπεται για παρόμοιες αναβαθμίσεις. Δηλαδή αφού τοποθετήσουν οι χρήστες το δισκάκι στην κονσόλα να μεταφερθούν στο hub του παιχνιδιού και να επιλέξουν View Product. Εκεί θα εμφανιστει σύμφωνα με τον publisher η επιλογή για αναβάθμιση.


Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για όσους συνεχίζουν να διαμαρτύρονται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*