Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Update και προσθήκες στο Ultimate Chicken Horse (trailer)

Το Ultimate Chicken Horse είναι ένα party platformer game στο οποίο ο παίκτες δημιουργούν την πίστα στην οποία παίζουν. Σε κάθε γύρο, κάθε παίκτης προσθέτει ένα νέο αντικείμενο στην πίστα, κάνοντάς τη δυσκολότερη ή ευκολότερη. Ο στόχος είναι να κάνουν οι παίκτες δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους ώστε να μην μπορούν να ολοκληρώσουν μια πίστα.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Clever Endeavour Games ανακοίνωσε πως θα προσθέσει νέο υλικό στο παιχνίδι στις 12 Μαρτίου. Πρόκειται για το update A-cobra-tic, το οποίο προσθέτει ένα νέο χαρακτήρα, το φύδι που κάνει skateboard. Με το update έρχονται επίσης 4 νέα blocks για χτίσιμο, αλλά και δύο νέες πίστες. Η μια εξ’ αυτών ονομάζεται The Ballroom, η οποία περιέχει 6 διαφορετικούς πολυέλαιους και οι παίκτες θα πρέπει να κρεμαστούν από αυτόν που κρέμμεται χαμηλότερα.

Η άλλη πίστα λέγεται Space όπου ένα UFO προσπαθεί να απαγάγει τους παίκτες. Το Ultimate Chicken Horse είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC με δυνατότητα cross-play μεταξύ PS4, Switch και PC.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!