Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Update και eSports events για το Quake Champions

*
Κατά την διάρκεια του PAX East, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το arena shooter της, το Quake Champions. Κάποια στιγμή μέσα στον τρέχον μήνα, το παιχνίδι θα λάβει μια νέα ενημέρωση, στην οποία θα εισαχθούν ορισμένα καινούργια χαρακτηριστικά. Μεταξύ αυτών είναι ένας νέος champion με το όνομα Strogg, ένας νέος χάρτης (Awoken) και διορθώσεις ή βελτιώσεις στο γενικότερο gameplay. Ο Strogg  εμφανίστηκε στο Quake II και στο Quake 4 και θα αποτελέσει μια πολύ δυνατή προσθήκη στο Quake Champions.

Οι παίκτες να μπορούν να χειριστούν το sidekick του, ένα AI Drone (Peeker) που μπορεί να ρίξει εκρηκτικά στους εχθρούς, ενώ τα θύματα του Strogg επιβραβεύουν τον παίκτη με Stroylent (κάτι που μπορούν να κλέψουν άλλοι παίκτες), μια κρέμα που επαναφέρει 25 βαθμούς στο health bar. Στον νέο χάρτη, ο οποίος είναι ένας λαβύρινθος γεμάτος αμπελόφυλλα, θα υπάρχουν 5 διαθέσιμα modes, τα οποία είναι τα Deathmatch, Team Deathmatch, Duel, 2v2 και Instagib. Εκτός αυτών, η Bethesda ανακοίνωσε την διεξαγωγή τεσσάρων Quake Champions eSports events, στα οποία περιλαμβάνονται δύο μεγάλα και δύο μικρά τουρνουά καθώς και διάφορα online events.


Το πρώτο τουρνουά θα διεξαχθεί στο Dreamhack Tours  τον Μάιο με έπαθλο $50.000 και θα αποτελέσει τον πρώτο διαγωνισμό στην ιστορία του Quake χωρίς προκριματικό γύρο. Θα υπάρξει επίσης το QuakeCon Open στο φετινό QuakeCon τον Αύγουστο, ένα μικρότερο event στο PGL τον Οκτώβριο και το Quake Champions Invitational στο Dreamhack Winter τον Δεκέμβριο. Επιπρόσθετα, το Collegiate Star League θα ξεκινήσει events για το Quake Champions από τον Ιούνιο, με επιπλέον τουρνουά σε εβδομαδιαία βάση με διάφορα βραβεία μέσω ESL Go4 League, BattleFy και Quake Champions Open League. Το Quake Champions είναι διαθέσιμο σε Early Access μέσω Steam και Bethesda.com.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*