Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Valve: Βλέπουμε το Half-Life: Alyx ως την επιστροφή μας σε αυτό τον κόσμο, όχι το τέλος του

*
Η Valve ανέφερε πως περισσότερα παιχνίδια Half-Life θα ακολουθήσουν την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, ξυπνώντας τις φιλοδοξίες για την κυκλοφορία του Half-Life 3.

Σε συνέντευξη στο Game Informer, o Robin Walker της Valve ρωτήθηκε για το αν η εταιρία συνεχίζει να δουλεύει στο Half-Life 3. Ακολουθεί η απάντηση του: "To Half-Life σημαίνει πολλά για εμάς και μας κάνει ξανά οικείους με τους χαρακτήρες, την ιστορία και τα mechanics. Υπάρχουν πολλά μέλη του Half-Life: Alyx που δούλεψαν στο Half-life 2 αλλά και στο πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης και άτομα που δουλεύουν απάνω στην σειρά Half-Life για πρώτη φορά και θέλουν να πιστεύουν πως αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι το τελευταίο. Είναι η επιστροφή μας σε αυτό τον κόσμο, όχι το τέλος του".


Η Valve δεν μιλούσε καθόλου για το Half-Life 3, ωστόσο η δήλωση του Robin Walker δίνει μια ελπίδα πως η εταιρία θα κυκλοφορήσει το Half-Life 3.



Από την άλλη, o Walker δήλωσε πως το Half-Life: Alyx θα συνεχίσει την ιστορία του Half-Life και ας είναι prequel: "To Half-Life: Alyx αποτελεί πλήρης προσθήκη στην σειρά Half-Life, και σαν ποσοστό περιεχομένου αλλά επειδή έχει μεγάλη σημασία στην ιστορία της υπόλοιπης σειράς. Είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και όντως την συνεχίζει". Τέλος, δήλωσε πως θα ήταν καλύτερο ο παίχτης να παίξει το Episode 2 και να θυμηθεί τα γεγονότα πριν παίξει το Alyx. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*