Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Valve: Σε ανάπτυξη νέο IP στο σύμπαν των Portal-Half Life

*
Μέσω του Reddit αποφάσισε ο Gabe Newell να προκαλέσει αναστάτωση κάνοντας ανακοινώσεις για τίτλους που ετοιμάζει η Valve. Μετά από ερωτήσεις του κοινού ανέφερε πως η εταιρία εργάζεται σε νέο/νέα IP στο σύμπαν των Portal-Half Life και μιλάμε για single player game. Όποιο ή ότι και αν είναι θα έχει σίγουρα υποστήριξη VR μιας και η Valve πιστεύει σε αυτό και δεν θέλει να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Τέλος ο Newell ανέφερε πως η εταιρία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη Source 2 engine για τα project της και πως υπάρχουν μερικοί ακόμα τίτλοι που τη χρησιμοποιούν και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Μην ελπίζετε πάντως για Half-Life 3. Και γιατί αυτό είναι πλέον το φυσιολογικό, αλλά και γιατί έγινε λόγος για νέο IP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*