Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Veronica Rogers: Μεταγραφή από την Microsoft στη Sony πριν το λανσάρισμα του PS5

*
Βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες της χρονιάς που θα φέρει στην αγορά το PS5 και η Sony προχωρά σε ενίσχυση του προσωπικού της με στέλεχος που μετράει πάνω από 13 χρόνια στην αντίπερα όχθη, την Microsoft. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την πρόσληψη της Veronica Rogers ως Senior Vice President για τον τομέα Business Operations της Sony Interactive Entertainment. Η Rogers έχει εργαστεί ως αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και πωλήσεων στην Microsoft, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο που και πόσο έχει εμπλακεί με τα του Xbox. Πριν την Microsoft, η Rogers εργαζόταν ως επικεφαλής τον τομέα των πωλήσεων για την Dell. Το νέο στέλεχος θα βρίσκεται κάτω από τον CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*