Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video update για την πορεία ανάπτυξης του TimeSplitters Rewind

Η Cinder Interactive Arts έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με πληροφορίες σχετικά με την πορεία ανάπτυξης του TimeSplitters Rewind. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των standalone multiplayer και θα περιλαμβάνει όπλα, χάρτες και χαρακτήρες και από τα τρία games του franchise. Οι developers σημείωσαν πως το TimeSplitters Rewind θα υποστηρίζει single player campaign και multiplayer modes, ενώ στόχος είναι να διατεθεί μια δοκιμαστική έκδοσή του στους fans. Σε αυτή την beta έκδοση θα είναι διαθέσιμα αρκετά όπλα, ενώ θα γίνονται ξεκάθαροι και οι μηχανισμοί του gameplay. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, οπότε δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να δείτε το σχετικό video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*