Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video αφιέρωμα στο Street Fighter III

*
Όσοι παρακολουθήσετε το νεότερο video για το Street Fighter III που έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom, το βέβαιο είναι ότι θα νιώσετε, τουλάχιστο νοσταλγία. Το παιχνίδι αποτελεί μέρος του Street Fighter 30th Anniversary Collection που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και περιλαμβάνει δώδεκα κλασσικούς τίτλους της σειράς Street Fighter. Το video που θα βρείτε στο τέλος του παρόντος άρθρου, ξεκινάει με μια συζήτηση για το ρόστερ του τίτλου. Ναι μεν το animation ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του, όμως το ρόστερ έκανε στροφή 180 μοιρών σε σχέση με όσα είχαν συνηθίσει ως τότε οι παίκτες. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να εξοικειωθεί το κοινό με τους νέους χαρακτήρες, όμως σιγά σιγά, όλοι τους πήραν μια θέση στο μουσείο της σειράς. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στους μηχανισμούς που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά Street Fighter αλλά και το πως τα Street Fighter III: Second Impact και Street Fighter III: Third Strike επηρέασαν το μέλλον της. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Street Fighter 30th Anniversary Collection θα το βρείτε για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*