Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vince Zampella: «Δεν υπάρχει κανένα νέο Titanfall game σε φάση ανάπτυξης»

*
Ο Vince Zampella διέψευσε τις φήμες ότι η Respawn Entertainment εργάζεται πάνω σε ένα νέο Titanfall game. Μιλώντας στο IGN, ο συνιδρυτής του studio σημείωσε πως για το επερχόμενο EA Play δεν μπορεί να πει πολλά, αν και το Medal of Honor: Above and Beyond μπορεί να κάνει μια εμφάνιση εκεί. «Δεν υπάρχει κάτι για το Titanfall και δεν υπάρχει game σε ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, αλλά το franchise είναι για εμάς πάντα εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το πρώτο game της DICE Los Angeles, Ο Zampella σημείωσε πως θα είναι πιθανότατα ένα shooter που θα χρησιμοποιεί την Frostbite Engine. Το τελευταίο Titanll ήταν το Titanfall 2 που κυκλοφόρησε το 2016 και ουσιαστικά έκανε τους φανατικούς να κατηγορούν την ΕΑ για το κακό timing της διάθεσής του ανάμεσα σε Battlefield 1 και Call of Duty: Infinite Warfare (που και το καταδίκασε εμπορικά). Υπενθυμίζεται πως το EA Play Live 2020 έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου (12 Ιουνίου στις 02.00 για την Ελλάδα).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*