Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Visage: Νέος horror τίτλος στο Kickstarter

Ένας νέος horror τίτλος έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter και με βάση σκηνές που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η οποιαδήποτε σύγκριση με το ακυρωθέν Silent Hill των Kojima και del Toro δεν είναι παράλογη. Το Visage όπως ονομάζεται το παιχνίδι, έχει επιρροές από κλασσικές περιπέτειες τρόμου όπως τα Silent Hill και Phantasmagoria, ενώ το gameplay βασίζεται στο point and click genre. Η ομάδα ανάπτυξης ονομάζεται Sad Square και αναζητούν $35,000 δολάρια Καναδά.



Βρίσκονται ήδη πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους και εφόσον τον επιτύχουν, το Visage θα λανσαριστεί τον Ιαουάριο του 2017. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε 12 λεπτά gameplay από την alpha έκδοση του παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν επίσης μερικές, άκρως ατμοσφαιρικές εικόνες.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • εκτος Tanno αν τρολαρει ο Κογιμα και το Visage ειναι καποια μουφα εταιρια παραγωγης απο την Μοζαμβικη και σε επομενο τρειλερ εμφανισει τον snake! Ικανο τον εχω....

*