Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Voice actor του Resident Evil Village αφήνει υπόνοια πως θα επιστρέψει σε νέο τίτλο

*
O Neil Newbon, voice actor του Nicholai Ginovaef στο Resident Evil 3 remake και του Karl Heisenberg στο Resident Evil Village, δήλωσε πως αυτός και η συνάδελφός του Nicole Tompkins πιθανότατα θα επιστρέψουν μαζί σε άλλο παιχνίδι.

Η Nicole Tompkins έχει δώσει τη φωνή της στην Jill Valentine του Resident Evil 3 remake και στη Daniela Dimitrescu του Resident Evil Village.


Ο Newbon στις δηλώσεις του είπε πως κάνει κοντινές φιλίες με κάποιους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί και του αρέσει να δουλεύει και σε άλλα project μαζί τους. Συνέχισε λέγοντας πως η δουλειά του ίδιου και της Nicole Tompkins στους τίτλους Resident Evil δεν ήταν η πρώτη τους δουλειά, ούτε θα είναι και η τελευταία τους.

Επειδή οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί σε παραπάνω απο δύο Resident Evil, δίνοντας φωνές σε διαφορετικούς χαρακτήρες, δεν είναι ξεκάθαρο απο τις δηλώσεις του Newbon πως αναφέρεται σε κάποιο Resident Evil ή σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πάντως, οι δηλώσεις του έγιναν σε μια περίοδο που υπάρχει έντονη φημολογία για το Resident Evil 4 remake. Οι φήμες υπάρχουν καιρό, αλλά η πιό πρόσφατη ένδειξη εντοπίστηκε σε διαφημιστικό του PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*