Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Waframe: Το Deadlock Protocol έρχεται μέσα στην εβδομάδα (trailer)

Η Digital Extremes ανακοίνωσε πως το επερχόμενο update του Warframe, με την ονομασία Deadlock Protocol θα γίνει διαθέσιμο εντός της εβδομάδας. Το Deadlock Protocol είναι πλήρως αφιερωμένο στους Corpus φέρνοντας στο προσκήνιο περισσότερες πληροφορίες για την ιστορίας τους.

Στην ιστορία του Deadlock Protocol ο Nef Anyo ισχυρίζεται πως βρήκε τον νέο διάδοχο των Corpus, ωστόσο αυτό έχει ξεκινήσει μια νέα απειλή για τους Solaris. Οι Solaris United καλούν εμάς τους Tenno να δώσουμε ένα τέλος στα σχέδια του Nef Anyo και να ελευθερώσουμε όσους έχουν απαχθεί από τους Corpus.


Στο Deadlock Protocol quest θα αποκτήσουμε το νέο warframe του παιχνιδιού την Protea, ένα warframe με την ικανότητα να διαμορφώνει τον χρόνο προς όφελος της. Για την πρόσβαση σε αυτό πρέπει να έχετε ολοκληρώσει το Vox Solaris quest.

Μαζί με την Protea, το Deadlock Protocol θα φέρει και μια αναδιαμόρφωση στο περιβάλλον και συγκεκριμένα στα σκάφη των Corpus και σε ένα από τα διαθέσιμα bosses του παιχνιδιού, το Jackal. Παράλληλα νέες προσθήκες μας περιμένουν στα reinforcements των οπλών όπως νέα primary, secondary, kitguns, καθώς και gear όπως νέο pet, skins και cosmetics για τα warframes και το dojo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*