Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WarGroove: Cross play και στο PS4 με την κυκλοφορία νέου DLC (trailer)

Το pixelated strategy game Wargroove ετοιμάζεται να αποκτήσει τη δυνατότητα cross-play και στην έκδοσή του για το PlayStation 4. Ο τίτλος καθυστέρησε να διατεθεί για την κονσόλα της Sony, ενώ στο λανσάρισμά του έλειπε το feature του cross-play, κάτι που είχαν ήδη οι εκδόσεις του τίτλου για Nintendo Switch, Xbox One και PC.

Στις 4 Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο δωρεάν DLC του Wargroove, το οποίο ονομάζεται Double Trouble. Μαζί με αυτό οι PS4 gamers θα αποκτήσουν και τη λειτουργία cross-play για να παίξουν μαζί με φίλους τους που έχουν το παιχνίδι σε κάποια άλλη κονσόλα ή σε PC. Εκτός αυτού, το Double Trouble φέρνει έξτρα story campaign, τρεις νέους Commanders, νέα είδη units, public και private multiplayer lobbies και επιπλέον Arcade missions.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*