Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warframe: Φέτος στο PS5, αργότερα σε Xbox Series X και Xbox Series S

*
Η Digital Extremes θα κυκλοφορήσει το Warframe στο PlayStation 5 πριν το τέλος του 2020 και αργότερα σε Xbox Series X και Xbox Series S. Οι 60 εκατομμύρια παίκτες του τίτλου θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να παίξουν το Warframe στα next-gen συστήματα, όπου και θα μπορεί να τρέχει με ανάλυση 4K και με 60fps. Οι παίκτες θα διαπιστώσουν επίσης ότι οι χρόνοι φόρτωσης έχουν μειωθεί δραστικά.

Η έκδοση του Warframe για τις next-gen κονσόλες θα υποστηρίζει δυναμικό φωτισμό, ενώ τα textures, στην πλειοψηφία τους, θα είναι remastered. Επιπλέον θα υποστηρίζει cross-gen play, οπότε οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν τα προφίλ και την πρόοδό τους μεταξύ του PlayStation 4 και του PlayStation 5. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για αντίστοιχη λειτουργία μεταφοράς αρχείων μεταξύ Xbox One και Xbox Series X ή Xbox Series S.


Το Warframe είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*