Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Watch Dogs Legion: Στα 4Κ, 30fps με ray- traycing σε PS5 και Xbox Series X

*
Η Ubisoft αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την έκδοση του Watch Dogs Legion για Xbox Series X και PS5. Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός Lathieeshe Thillainathan επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα τρέχει σε 4K 30fps στα συστήματα επόμενης γενιάς και θα υπάρχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ray-tracing. Οπότε, δεν θα είναι μόνο οι κάτοχοι PC εκείνοι που θα απολαύσουν τη μεταφορά του Λονδίνου στις οθόνες τους.

Επιπλέον όσοι αγοράσουν το παιχνίδι σε PlayStation 4 ή Xbox One, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης PlayStation 5 ή Xbox Series X, Xbox Series S αντίστοιχα, με δυνατότητα μεταφοράς των save files. Ο τίτλος θα "τρέχει" offline χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα προσφέρει και cross-play μέσα από ένα update που θαέρθει μετά το λανσάρισμα.


To Watch Dogs: Legion αναμένεται στις 29 Οκτωβρίου για Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia και Windows PC (Epic Games, Uplay). Στις 10 Νοεμβρίου θα λανσαριστει σε Xbox Series X, Xbox Series S και στις 19 του ίδου μήνα σε PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*