Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Weekend Offer στο PlayStation Store

*
To PlayStation Store ανήκει στα ψηφιακά σημεία πώλησης video games, όπου οι εκπτώσεις δεν σταματάνε ποτέ. Αυτό το Σαββατοκυριακό, οι κατοχοι PlayStation 4, στο πλαίσιο του Weekend Offer, έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν με τιμές μειωμένες έως και 60% μια σειρά τίτλων της Electronic Arts. Αναφέρουμε τα Burnout Paradise Remastered, A Way Out, Battlefield Anniversary Bundle, Need for Speed Payback, Need for Speed Ultimate Bundle, UFC 3, Star Wars: Battlefront II, EA Sports NHL 18, Madden NFL 18, The Bioware Collection, The Sims 4 και όλο το επιπλέον περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει και EA Family Bundle. H παραπάνω προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 15 Μαΐου 2018, ώρα Ελλάδας 02:59 πμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*