Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Welcome to Sharpwood trailer για το This is the Police 2

*
Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την κυκλοφορία του This is the Police 2. Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο του να μην ξεχνιόμαστε, Weappy Studio και THQ Nordic κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το παιχνίδι που ονομάζεται “Welcome to Sharpwood”. Το φαίνεται να αποτελεί το άντρο εγκληματιών και μιας μυστικιστικής οργάνωσης, όμως και η αστυνομία δεν πάει πίσω. Στο video θα δείτε ότι οι αστυνομικοί βασανίζουν, κλέβουν και τρομοκρατούν τους πολίτες του Sharpwood. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η πλοκή ακολουθεί τα βήματα της Lilly Reed, που είναι ο νέος σερίφης του Sharpwood και πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά και μεγάλα προβλήματα. Το gameplay έχει στοιχεία περιπέτειας και μηχανισμούς διαχείρισης αποθεμάτων και επιπλέον μάχες που μοιάζουν με αυτές του XCOM, κάτι που προσθέτει το στοιχείο της στρατηγικής. Το This is the Police 2 θα λανσαριστεί στις 2 Αυγούστου για PC, Mac και Linux. Μέσα στο φθινόπωρο θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*