Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wish List στο Microsoft Store

*
H Wish List είναι ένα feature που ζητούσαν εδώ και καιρό οι χρήστες του Microsoft Store. Τώρα, κατόπιν δοκιμών από τους Xbox Insiders, όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτό. Σύμφωνα με σχετικό post στο Windows blog, η Wish List υποστηρίζει όλα τα retail προϊόντα και ψηφιακά παιχνίδια και εφαρμογές του Microsoft Store και είναι διαθέσιμη για Xbox One και Windows 10 PC. Σε περίπτωση που ένα προϊόν βρίσκεται στη Wish List των χρηστών, τότε αυτοί θα ενημερώνονται άμεσα σε περίπτωση προσφοράς. Επιπλέον, η Wish List μπορεί να είναι ορατή από όλους, οπότε γνωρίζουν τι δώρο θα θέλατε να σαας κάνουν. Αυτό που για την ώρα θα είναι διαθέσιμο μονάχα στους Xbox Insiders και Windows Insiders είναι το βελτιωμένο καλάθι αγορών. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μερικές ακόμα εβδομάδες και πλέον θα επισκέπτονται μονάχα μια φορά το checkout όταν κάνουν μια αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*